BLÄ!

Du är helt jävla otrolig!



LEKER MED VÄRLDENS BÄSTA PETRA! <3

<3

We all begin with good intent. When love was raw and young, we believed that we could change ourselves. The past can be undone, but we carry on our back the burdens time always reveals. In the lonely light of morning, the wound that would not heal.
It's the bitter taste of losing everything


:s

Svävar eller inte.. jag saknar närheten

Karlstad

Känner mig stressad, men jag är en typiskt tidsoptimist och tror alltid att jag hinner!
Ska vara i karlstad vid ett, träffa Sören ( en arbetskollega), fika & snacka och sen ut och jobba..
Ska hinna till volvo, hämta pengar + bilen mm först, gött!

Nej usch, måste dra! Ha en bra dag :) Pyss



Jag & edward :)

Älska mig med allt vad det innebär, eller låt bli.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen - Man väljer själv hur man lever sitt liv, man gör sina egna val, oavsett om det inte alltid är rätt eller om det är fel, men det är upp till mig att avgöra. Var då valet fel är det min lärdom, inte eran. Det är jag som får ta ansvar över det jag gör, över det jag väljer att göra eller inte väljer.
Det är så enkelt att döma, slå pekpinnen på fingrarna, se allt som det vore svart eller antingen vitt, slänga skit utan att kolla bak i sin egen garderob vad som finns där, istället för att ifrågsatta och ta reda på sanningen.
Det är inte en slump att man är den man är idag, det är alla missöden man önskar aldrig hade hänt, alla lyckliga stunder, mm som formar en varje dag till den man är idag och till den man blir.
Livet är inte en dans på rosor, och vid det här laget borde princip varenda människa vara medveten om det. Jag anser att livet är vad man gör det till, det är inte enkelt men det var inte heller någon som påstod att man skulle glida fram på ett bananskal heller.


Dom senaste dagarna har jag verkligen tänkt, tänkt på allt. Från det att man var 'liten' tills nu. Vilka vänner man delat underbara stunder med, sådana man sa 'vi ska alltid vara vänner' mm, som man inte ser längre?
Var det den vänskapen? Självklart att personer kommer och går i ens liv, tror bara jag har lite svårt för att förstå att det kan bli så, vet inte vad jag ska säga för att det ska låta bra heller.. Blir helt flum allt det här ändå så.
Har även tänkt på vad som är värt och inte & sånt jag trodde stod mig närmast om hjärtat enbart var falskhet. Jag är inte ens arg, besviken .. Vet inte vad jag är? Har ingen energi att få hysteriska utbrott, så jag accepterar hur det är. Man kan aldrig ändra på en annan människa eller få henne som själv vill att hon ska vara och tyvärr kommer jag aldrig ändra mig för att göra andra nöjda.
Älska mig med allt vad det innebär, eller så skiter ni i det.



Blev en aning flum nu.. skulle kunna skriva hela natten egentligen, får se om jag skriver mer sen eller fyller på det här inlägget..


Tomt.

Tvättar & fixar..

Var på tiden kan jag lova er! Men drygt är det, så det är inge kul :) ska ringa några samtal nu & sen blir det hem till lägenheten & göra tobbe sällskap. Hoppas på att det händer något kul, annars tänker jag lägga mig tidigt.

Var inte så långt inlägg, men återkommer senare. Måste ha mer kaffe innan jag somnar här :)

SAKNARDIG!!

RSS 2.0