I'm leaving you far behind

With friends like you who needs enemies
You ain't right, you ain't never gonna be
You're out of the call, I'm afraid you've been declined
You shake my hand while you're pissin' on my leg
I'm cuttin' you loose, I don't need this misery
Your soul is toxic, you ain't no friend of mine

Feed me..

Jag & Petra har precis kollat på filmen 'feed', vilken jävla psykofilm. Slangar nerkörda i halsen & grejer, klarar verkligen inte av se sånt.. nej blä, vidrig film. Så nu kollar jag lejonkungen 3 istället :) & jag som tänkte jag skulle sova i tid, menmen. Ska upp om några timmar ändå.

Helgen har varit helt okej, i fredags blev det drickande & iväg på pp. Dåligt med folk så kändes helt ovärt egentligen. Lördagen var desto bättre :)

Nattinatt!


!!

Va i helvete!
Skrev ett aslångt inlägg som bara försvann, nu är jag irreterad igen!

Åker hem när som helst.
BTW, det örebro borde göra är fanimej att lägga pengar på skyltar så folk hitter här !


Efterlängtat.




Det var det, verkligen.
Fast inte som jag hade tänkt mig, faktiskt.
Men det är ju iofs bra :) för nu vet jag trots allt.
Eller inte.
Hur som, det var efterlängtat.

Äventyr!

Bergström ringde mig när jag kom hem till petra, frågade om jag kunde fälja med & hämta däck (jag tyckte han sa till bäck), så det gjorde vi.. blev läängre än vad jag trodde det skulle ta. Men riktigt kul & umgås med han igen, blir aldrig nu för tiden. När vi var 'små' umgicks vi ofta, gjorde massa hyss & hade oss, kändes lite att man var tillbaka till den tiden nu inatt :) Och vi måste vara värmlands blåsta människor.. sista vändan åkte vi atoumat, en nyare bil. Vi tyckte det varvade väldigt, så vi bromsa.. gasade .. ringde & frågade om det verkligen var driven som skulle vara i och som jag visste innan skulle det de så vi tänkte att 'aja, skitsamma är nog så här det ska va', så vi tyckte vi skulle gasa på genom Sunne, när vi stannade var hela däcket inuti eldigt (!) Vi hade åkte med handsbromsen i hela vägen från skolan till mig ungefär, jora.. Mitt i natten, övertrött så vi stod typ bara & skratta.. ^^ Menmen, det gick bra, får väl skylla på att det är sånt som händer ;D

Har för övrigt haft det haft en trevlig kväll :)

Nu ska vi försöka sova.. godnatt!

Första dagen i vårat <3<3

Solängen hjärta Stråke
Idag träffades de av amors pilar.
Hand i hand ska de vandra genom hela livet..
& får någon ont i benet blir den bärd på ryggen av den andra.
Genom hårda dagar, då snusen, ciggen är slut,
kaffet är för svagt, gnisslande tänder & allt vad det innebär..
Genom lyckliga stunder, då klackarna är i bordet, vinflaskan hävs och ölen sveps,
när morgonkaffet är klart, musiken är på och ciggen är tänd, när de delar den sista snusen med varandra.
När Solängen buter ut Stråke ur sängen med hennes rav, när Stråke snarkar sig igenom natten.


Bröllopet kommer äga rum vid Malöa den 19/9 19.00 (med all säkerhet att båda är vakna då)
Maten som serveras är kantarallstuvning & korn, aioli, majs & pitabröd.
Finns även torkat renkött för dom som vill ha.
Dryck består av solbacka vin & öl.
En påse grov portion serveras till dom som vill ha!
Klädsel är upp till en själv, men vi skulle uppskatta om ni bar fristalsjacka eller overall (det är kallt ute på kvällen!)
Låtarna som kommer spelas är:

-Plumbo, slutte Å drekke
-Ulf lundell, jag vill ha dig
Eddie Meuza-Mera brännvän



Städat idag igen.

Har hjälpt Petra att städa ännu mer nu, dammsugat & skurat åt henne :)
Nu ska vi äta mat, vi överväger sibylla.. 150 grammer, haha. Får se om vi orkar äta upp allt ^^ annars kanske det lutar åt korn..

Har inte vart ute & gått än, blir efter vi ätit.
Jag har fått nån jävla grej på höften, typ bitmärke fast det syns knappt.. men sven tryckte till på den förut så det gick skitont! Fast då var jag ju bara feshlig enligt honom ;D

Idag ska vara hurtiga!

Somnade en timme tidigare imorse & gick upp vid halv 12 eller något tror jag? :)
Vart & hälsat Sven på volvo, brukar göra det ibland.. dricka kaffe & stri med han,  lilian, gunbritt & så ^^ gillör dom!
Ska ut på en kortare promenad nu med elvisa, för när petra kommer hem ska vi gå 'halvmilen' uppe vid Sundsberg :)


:)

För att veta vad lycka är, måste man ha gått igenom sorg.
Tycker jag stämmer ganska bra faktiskt :)

Sitter & strir i telefon med ida nu, pratar om alla stora bloggare.. dividerar om deras bloggbråk, vem som är värst mm. Vi är verkligen beroende, men det är kul ^^
För övrigt har det var en mysig kväll, filmen kanske inte var den bästa jag sett, men sällskapet gjorde den betydligt bättre :)

Fick klättra upp för stegen förut till Petra, hon bor på andra våningen & porten är låst.. & för att påpeka att jag är extremt höjdrädd ><


Ska försöka sova nu. Godnatt!



Petra & Sven inne på volvo :) snygga!

Njutbart

KAFFE - CIGG + musik!

Väntar på Petra, vi ska åka till stallet :)

Storstädning

Kanske är knäpp, men just nu håller jag på & stor städar hemma hos Petra, tänkte vara snäll mot henne med tanke på att hon alltid är så trött på dagarna :) Hoppas hon blir glad när hon vaknar.
Var i stallet idag med Petra, hjälpe till lite .. så fick jag frågan om jag ville ta hand om en fjording under vintern? Hm, var jag inte riktigt beredd på, men det kanske skulle vara kul, nån gång ibland.. mitt häst intresse är inte så stort faktiskt, men det kanske det blir ;) höhö, är en jättefin häst iallafall & lugn, det är ett +. Men vi får se.
Efter åkte jag, mormor & sven upp till kusin och firade hennes 15 års dag, hon fick en sadel bland annat så den var hon tvungen att prova, så då ville dom ju att jag också skulle följa med ut & rida, på primera som kastade av mig för några års sen, sen dess har jag vägrat rida på henne, men vad gör man inte? Men det gick bra, förutom när jag skulle upp på henne gick hon runt & hade sig.. så höll moster i henne hela tiden, var ganska rädd faktiskt ^^ Men nu är det gjort och jag & primera har slutit fred med varandra (än så länge)..

Nu ska jag fortsätta, blir förmodligen inte klar med allt nu.. måste sova några timmar, ska med petra till stallet igen sen när hon slutar chansen!


Sven, kusin & hennes kompis :)

Moster :)

Tisdag.

Har nog söve som en döing.. det har ringt, har på högsta ringsignal & telefonen jämt bredvid mig men jag har inte hört något alls =p.. väntar på petra nu ska komma hem från chansen, så ska vi dra till stallet. Jag ska få rida ^^ Sist jag red var när min mosters häst slängde av tror jag..? då ville jag inte rida något mer efter det, men kanske är på tiden nu..


& så väntar jag på att mamma ska ringa så vi kan planera lite. Har tänkt att åka dit, först i söndags.. sen igår & nu idag, men vi får se.. i vilket fall kommer jag åka dit när som helst typ :)


& idag fyller min kusin 15 år, så grattis till henne :)

Sova är överskattat.

Har precis duschat & nu sitter jag här återigen, har funnit en av världens bästa band tror jag :) - Matchbox Twenty :) & förövrigt har jag fått en ny vän på grund av att man är vilsen, en polis.

Var ganska trött förut, nu är jag mest uttråkad & pigg..
Men snart ska jag ge det ett försök, nattinatt.

Gammal bild, eller från vintras tror jag.

Lalalala...

Såhär brukar det vara när jag & petra umgås, hon somnar alltid ifrån mig så får jag sitta uppe själv.. fast jag klagar inte på henne, hon har varit trött hela dagen :) Men inge kul ändå & sitta vaken själv liksom.. men jag har elvis som håller mig sällskap, han fick fästingar på sig förut när vi gick halvmilen tror jag :s kröp något fanskap på mig förut så jag fick panik :s äckliga, fattar inte varför gud har skapat dom, blodtörstiga & meningslösa bara ju?

Sov iallafall hos petra natten tills idag, vi satt uppe & spelade monopol ett tag.. var flera års sen jag spelade det, så tänkte att jag kanske skulle tycka att det var kul, men nä.. ^^ var enbart drygt & jag fick ont i rava!
Vi somnade inte förens fem eller något imorse, började prata djupa saker så kände mig som en psykolog till slut när vi prata, eller som en filosof kanske ^^ Men jag tror det jag säger går in mycket för henne, hoppas det iallafall :)
Sen upp vid halv nio eller vad hon var, petra körde hem mig så drog hon på chansen. Tänkte att jag skulle försöka hålla mig vaken, men gick fan inte så jag somnade i soffan, gött & inga fel på drömmen heller ;p hihi. Sen kom hon hem till mig när hon slutade, tog en promenad, sen hem till henne ett tag & sen gick vi 'halv milen' uppe vid Sundsberg, jävligt jobbigt till att börja med, men tog en cigg & varvade ner så gick det bra igen ^^ Efter drog vi till ica, köpte cigg & så med hennes moped.. så kom jag på att jag också faktiskt får köra moped !! :D Först ville hon inte det, fattar inte varför?? ;D men det gick bra & var kul :)
Jag lagade kantarell stuvning på varma smörgåsar till oss, blev godare än sist iallafall :)


Nu ska jag hoppa i duschen & hoppas på att jag blir trött .. hoppas på att petra inte snarkar inatt.


Hemma gjorda köttbullar :)

+ stuvade makoroner & sås håller jag på & lagar nu :)




Några bilder från helgen.






Redan uppe..

Redan vaken, tur det kanske så jag inte sov hela dagen som jag trodde jag skulle göra eftersom jag somnade så sent.. & som vanligt dricker jag kaaafffe & röker! Ska dra upp till torsby senare till josefine & pär med py och thomas och kalasera, just nu känner jag mig som en zombie & är inte sugen på något alls.. men blir det senare kanske :)

NU.

Nää jag har inte somnat än.. fastnat helt & hållet här, men nu ska jag gå till sängen & lägga mig!
Det dumma är ju att elvis också är vaken.. han är alltid vaken lika länge som jag är, fattar inte.
Så för bådas skull ska vi sova nu :)



Kent <3


Säger godnatt!

Nu ska jag sova, petra den jäveln sov redan när jag kom hit!
Inge kul & sova själv i sängen men det får gå, tur att jag har elvisa iallafall :)

G o d n a t t !


Nog den styggerst bilden nönsin på oss!


Min vän

Pratar med becca i telefon nu, det är min trogna mobil vän det ^^ kommer säkert prata ett tag nu om jag känner oss rätt.. hon är verkligen en människa jag vet alltid kommer finnas i mitt liv.
Första gången vi träffades var vid snurrgungan när vi var tio år, jag frågade henne om hon ville följa med in till mig & kolla vita lögner tror jag om jag inte minns helt fel? & där fann vi varandra & har aldrig släppt taget om varandra trots att vi alltid har haft några mil som skilt oss :)
Har så många minnen tillsammans, endel är starkare än andra.. Minnen som när vi skulle sova själva hemma hos mig, blev livrädda för den där jävla taxen i garderoben med röda ögon och sprang som idioter ner för backen till hennes farmor mitt i natten (& där imellan vet du becca vad som hände) =p, när vi var uppe 5 på morgonen och lekte nere i dalen och gick tyst på isen för att inte grodynglen skulle vakna, när vi gjorde en 'k.winter' frisyr på mig, när vi spelade anden i glaset & jag trodde han var i mig (!) .. ^^ när vi gick till ås & hade 2,8 med oss och vi så coola tyckte vi, inne på skoaffären när vi var tvugna att gömma oss bakom en hylla för att vi hade sånt skrattanfall.. några av alla minnen & många fler kommer det bli!

Jag älskar dig Rebecca Engström.
Du är en helt underbar människa!

You never walk alone, I'm always by your side

Ärlighet respekt kärlek

Jag visste var du varit
var du en gång kom ifrån
Och en gång var din historia också min

Som musik man bara hör
när man kan tala samma språk
När man delar alla hemligheter
Stora som små

Och jag stal något du ändå ville ge mig
Försökte älska det jag tog
Men ärligheten, respekten, kärleken bara dog

Och jag stal något du var beredd att ge mig
Du förlät mig, jag kunde inte se dig
i ögonen, förlåt älskling

Elvis Mumrik Holm

Idag fyllde Elvis 3 år :) Åren har verkligen gått fort. Minns liksom första gången jag var till han, då var han jämt bara några dagar & hade inte ens öppnat ögonen, sen var jag där hos han & hälsade på flera gånger ändå tills jag fick ta med han hem :) Skulle han försvinna ifrån mig skulle jag bli tom. Självklart kan jag störa mig på han när han är som en skugga efter mig vart jag än igår, men då jag är ifrån han saknar jag det. Han är den jag vet alltid älskar mig, hur jag än är :) & jag älskar han lika mycket och tusen gånger mer.
Idag, imorgon & föralltid.

Du är min skatt!


Det här kortet älskar jag.


8 september

Äntligen kunde jag sova inatt :) fast drömmen var väl inte det roligaste kanske, men det var en dröm :)
Varit ute på långpromenad med elvis, ska försöka mig på att gå 'milen' senare.
& så blir det kanske att titta på idol med mormor idag igen. Hoppas det går bättre.. igår stre hon med mig hela tiden under tiden jag såg på det, blev typ att hon pratade & svarade sig själv till slut för jag var så inne i tv:en ;D

Ska försöka överföra bilderna från kameran till datorn nu, men det går inte.. händer ingenting?


Lägger ut 2 bilder på 2 av mina fina systrar :)




I'm better as a memory, than as your man

"Nothin' left, no regrets
No hard feelings, wish you all the best
No blame, no shame
Just time to say 'its over', I guess
We both agree it's the right thing, the only thing left to do
You win, I win, we Lose
Sometimes love don't work out
No matter how hard you try
Lord knows we didn't start out to say goodbye
If it's a win-win situation,
Then why am I feelin' so blue?
You win, I win, we lose.
You take yours, I'll take mine
We'll leave nothin' but the memories behind
Of a love, and of dreams
That just somehow faded with time
You say you're goin' your way
And I'm goin' somewhere too
You win, I win, we lose.
Sometimes love don't work out
No matter how hard you try
Lord knows we didn't start out to say goodbye
If it's a win-win situation,
Then why am I feelin' so blue?
You win, I win, we lose.
If it's a win-win situation,
Then why am I feelin' so blue?
You win, I win, we lose.
If you win and I win,
We lose.
We lose."

Hata alla män!

Sov typ lika dåligt som jag gjorde natten innan.. fast gick upp vid åtta ungefär.
Men nu är jag ju jävligt trött då, men ska försöka hålla mig vaken tills ikväll..
Då blir det att kolla på idol :)

Ätit på sibylla med annelie, 150 gramer hamburgare.. fast orkade inte äta upp hela ;D men det är fan kär ändå dä!
Efter rörde vi på fläsket & gick en promenad.. nu blire kaffe, igen :)



Gav annelie tips också på en låt, kan ni också ta & lyssna på.. höhö. Tunnan & Moroten - hata alla män.

Sömnlös natt.

Fyfan vilken natt, har inte kunnat sova någonting.. även om jag var hur trött som helst, varenda gång jag blundade blev jag tvärvaken =/ jobbigt. Somnade runt vid nio imorse typ, hoppas inte den här natten blir så också.

Varit ute på promenad med elvis, jag & annelie :)
Nu dricker vi kaffe & pratar om vårat förflutna och min nyblivna mat-tjuv.. upptäckte igår att min ketcup, min barkis, mina knäckebröd, min körv & mitt smör var borta ?? Måste vara någon som var jävligt hongri.. så nu ska sven hjälpa mig att gillra en fälla. Jag tror jag har några misstänka.. kanske ska lägga ut en körv, så får vi se vem som hamnar i varggropen ;D
Näru, funkar det för emil i lönneberga så funkar det nog för dig också, din slugna räv!


Helgen!

Skulle ha vart nykter i fredags, men thomas & annelie bjöd mig ut då eftersom hon inte kunde fira mig på lördagen, fina människor! Blev lite full, var in på köpis.. kul kväll.
Lördagen fyllde man år då, blev firad med tårta & sånt & sen var det kalas igen :) Jag & jossä gjorde oss iordning hemma hos henne, sen drog vi till halle & sen vidare till Selma & som vanligt var det en kuf vakt där som inte skulle släppa mig in mig först.. dömhöv. Men in kom jag & ut också. Josefine däremot kom inte in alls.. fyllo ;D
Var en bra kväll ändå :) ..

Nu ska jag & annelie göra kantarall smörgåsar, jämt så dä knuller i mun på'n va gött de är ;D
Sov så gott folk!


'Blogg torka'

Dåligt med bloggande idag, men så är det ibland :) har inte haft så mycket att säga ..
Vaknande 'i tid' idag iallafall, skulle ha tvättat med bytte tid.. orkade inte det idag ;D
Jag & Py drog iväg till Mitha (vet inte om hon stavas så) & drack kaffe, trevlig tjej :) Drog därifrån, lagade mat.. kantarell stuvning på varma smörgasar, nönting gött !! :) sen drog jag ner till cornelia, drack kaffe typ & sen avslutade jag kvällen hos fry :)

Ska försöka sova, eller bli trött.. pappa kommer förmodligen imorgon & hälsar på :)
Så lär väl få gå upp ganska tidigt för han har en tendes att ALLTID komma typ en eller två timmar tidigare än vad man gjort upp..






Inte min dag, än så länge.

Nu ska jag snart igen på ett till möte & 'lätta på mitt hjärta'.. jora, för det är ju så enkelt. Nej, det är ju inte det. Tider förändras, folk förändras.. fast sen & andra sidan är det kanske inte alltid bra att hålla allt inom sig, men vart börjar man? & hur kan någon förstå som aldrig har varit i den situationen?

Hoppas den här dagen har en positiv vändning.. för timmarna jag har varit vaken/sovit har inte varit roliga.


Inget tålamod..

Tänk om man vore en expert på det här med alla stilmallar, kodmallar mm.. Det skulle ju vara något värt det nu! Håller på & försöker göra om, men verkar inte lyckas något vidare :/ & mitt tålamod som inte är speciellt långvarit börjar ta slut nu, så nu säger jag det igen.. GODNATT!

What dosen't kill you

Kom tillbaka från bingon för några timmar sen, vann inget men hade en trevlig kväll :) Tråkigt att det vara sista gången bara, nu får man vänta tills maj :)
Ska försöka sova tänkte jag, vet inte om det är imorgon jag ska tvätta vid sju eller om det är på torsdag? Jag är för lat för att gå & kolla..

Ska lägga in musik på telefon nu & skriva dagbok om jag inte lyckas somna, kul & ha så man kan läsa senare men också så man kan skriva av sig, mer sånt som man inte skriver här ;D

Nattinatt!




RSS 2.0