Helluu!

Kan börja med och säga att jag har sovit dåligt inatt, har sovit till och från hela tiden. Vet inte vad det berodde på heller, kanske tänkte för mycket eller bara inte kunde sova av någon anledning.
Annelie sov hos mig iallafall :) min älskade.
Ska börja blogga på 'riktigt' nu igen, detta går ju inte :) hoho.
Idag ska jag söka massa jobb, försöka få tag på min handledare (som aldrig ringer tillbaka) och försöka besöka mormor.

I fredags drog jag, daniel, cornelia, jenny & petra till torsby på kalas hos sandra & hennes göbb :) Det var trevligt faktiskt. Dock spårade det ut senare på natten, men blir ju så ibland och speciellt när det är alkohol inblandat :)
Petra fick spel på mig också i bilen och skällde ut mig och min 'bror' ? :s jora, hon fick för sig att jag hade en bror .. skrattade åt henne så jag höll på att dö ^^ sov hemma hos Petra den natten :)
lördagen vaknade vi tidigt, vädret var på topp och även vi också. Va ute på långpromenad, umgicks med annelie, gjorde radioprogram mm ^^ På kvällen drog jag och petra hem till jossä på öl & vin. Blev dock för full (vilket jag vägrade erkänna), kom inte in på Selma och tyckte vakten borde skaffa sig glasögon om han trodde jag var full mm.. var nog onödigt elak, så ska faktiskt försöka få tag på honom och be om ursäkt för det elaka jag sa. På kuppen råkade jag ju också tappa bort min mobil (!!) Egentligen bryr jag mig inte om själva mobilen, men alla sms och bilder :/ Sov hos Petrus den natten också. aja, fick nytt kort av volvo igår så det ordade sig ju i vilket fall. Söndagen var bara en allmän slö dag.

Nu ska jag äta något, har inte ätit något än idag.
Puss på er!


Mår bra i din närhet, C.














Yääääy!

4 dagar senare ;)

Vaken tidigt idag, inne på tredje kaffekoppen. Ska strax ta en långpromenad med Elvis tänkte jag :)
Vet inte vad dagen bjuder på, ska fika med Annelie när jag är klar iallafall.

I fredags var det kalas hemma hos mig :) Var meningen att vi skulle ha varit ut på gay palace, men som vanligt så blev jag törr, folk somnade på toalettgolv & på andra golv mm ;) Så, helgen som kommer SKA jag ut, om det blir så att jag dricker då ;D
Men det var trevligt & trevliga folk :)
I lördags satt vi i Mallbacken hela dagen hemma hos Daniel. På kvällen drog jag, Cornelia, Jenny, Daniel & Christian på spökjakt vid myra + att det blev några öl :) Sen vart det bara på sunne & snurra.

Ha de fint! Pyss

Jorasåatte ;)

Då var det dax igen för ett bloggade, blivit riktigt dåligt med det den senaste tiden faktiskt :)
Vet inte om jag orkar skriva vad jag gjort varje dag heller sedan sist, men kort & bra: Det har varit bra & jag har mått bra :) Tolka det hur ni vill.

Har precis kommit ifrån pulsen, skulle ha vart in på arbetsförmedlingen också men blev inte så. Får helt enkelt ta det imorgon :) ska ta kaffe nu & en cigg ute på altan, typ 23 grader där nu! ^^
Sen blir det hem & städa. Ikväll hade vi tydligen bestämt att vi skulle ut i karlstad också? Jora, mitt minne var det också.. så det märks. Får se vad grabbarna säger senare när dom ringer :)

Sov hos Petrus inatt, hjälpa henne med skolarbeten vilket innebar att vi skulle göra en 'film' typ om olika roller i livet som man har ^^ OCH jag hatar mina drömmar fanimej ibland, död hit och dit .. Men det säger dom ju ska betyda tur? Det spörs! Tar en dag i taget så får man se vad som sker :)

& jag är väldigt glad att jag & daniel har blivit såpas nära varandra som vi blivit.
En riktigt fin människa är han & förtjänar verkligen det bästa!
Du är fin vänskap.

Nej ni, ni får ha de bäst :) så hörs vi förhoppningsvis senare idag.

Lite bilder från den senaste tiden :)


Från i helgas, tvillingarnas födelsedag ^^











Uttråkad!

A det kan jag lova er att jag är.
Är inne på tredje tvätten nu iallafall. Ska snart gå ut & gå igen med Elvis, jämt bara för att göra något.
Ikväll kanske det blir karlstad & hälsa på Rebecca :) Daniel ska förmodligen hämta sin mobil vid taxin så då vill jag hälsa på min älskade vän samtidigt.

Pusshej!

Häjigen.

Tänkte att det var dax att uppdatera sig lite, var några dagar sen :)

Ska strax ner & hämta tvätt, slänga in den, gå ut & gå .. och sen vet jag inte.
Igår åkte jag & annelie hem till Daniel, lagade tacogratäng & drack lite öl med han & Christian :)
Spelade plump, såg på film mm. Kinderägg kväll med andra ord!

I helgas var det kalas. I fredags drog jag, annelie & Daniel till Karlstad och härjade :) skoj!
I lördags drog jag & Daniel till Arvika. Hade dock svårt att dricka, var mest sleten & övertrött.. skrattade typ åt allt, tex 'Karl Johan' ;D daniel skämdes nog lite över mig.

& i söndags bar det iväg på lång roadtrip för att hämta Christian. Spännande, haha.
Var typ bilåkning hela dagen princip på söndag & på kvällen/natten blev det film hemma Daniel.

Lite osammanhängade inlägg.. menmen :)

Nu ska jag ut i solen!





Världens finaste småsyskon! *

RSS 2.0