Alison krauss

Vackert

Tillbaka.

Bingon gick åt helvete (som vanligt), men jag var nära flera gånger. Usch, sånt gör mig förbannad ;p Men det var trevligt, hehe.
Efter bingon åkte jag hem till Josefine, satt på balkongen, drack kaffe & pratade! Glad att jag har dig! <3


Nu sitter jag här och lyssnar på musik .. & tänker..

Drar.

Nu drar jag till emma för en fika, var år & dar sedan sist så det ska nog bli trevligt. Och med all säkerhet kommer jag få höra vad dryg jag är ;)

Önska mig lycka till på bingon ^^



Härligt folk.

Vänt upp & ner på dygnet..

Känns inge vidare. Somnade sju imorse tror jag och vaknade vid tre idag, det enda som inte av mig ångest var att det regnade ute.. men ändå. Så inatt, om jag inte somnar tänker jag dygna!

Har hitils hunnit med en promenad med elvis, sökt jobb. Ska äta vitlöksbröd nu & oboy innan jag drar iväg till emma på en kaffe :) Sen blir det bingo med cornelia & frida!

Puss på er!


Helgen.

Nu ska jag försöka göra om min design på bloggen ^^

Helgen -


Fredag - Umgicks med Josefine. Hade inte en aning om vad vi skulle göra. Men först under dagen åkte jag hem till pappa, han skulle förlova sig men det blev det inget av med för dom hade inte hunnit att få ringarna ;) men vi åt mat, var ute med hundarna & umgicks. Åkte hem, hämtade upp Josefine så åkte vi till sven & åt mat. Svens syster + hennes familj och barn mm min moster & mina kusiner var det som åt. Började dricka upp hos Sven. Slutade med att Sven körde oss till gräsmark, där vi åkte med marcus upp till torsby & kalaserade på faktoritet, det var kul förutom att mitt pass försvann den kvällen :s .. Åkte med emil hem till sunne, åkte runt, sen hem till Josefine där vi fortsatte kalaset. Vi somnade nog inte förens halv nio på morgonen :)

Lördag - Var en aning sleten.. Gick upp vid två typ. Mattias kom & hämtade oss, åkte upp till Sven, åt mat mm sen ner till Jossä igen. Duschade, började dricka och sen vart det kalas hos Halle :) Sen kolsnäs + efterfest.

Söndag - Åt pizza med fry, py & jossä. Efter det gick vi hem till fry, drack cappethino mm. Sen drog jag & jossä ut på sunne, satt och kollade på folk i flera timmar typ..


Varit en bra midsommar helg. Det enda tråkiga man tänkte på är att det var 5 års sedan Martin gick bort. Minns det som det skulle vara igår. <3


Idag har jag umgåtts lite med frida & cornelia. Var hem till cornelias mamma och åt jordgubbar, sen drog vi & fiskade ^^ Fast jag satt bara på en sten & kollade ja, haha.
Nu ska jag duscha, sen blir det film ! Puss på er

I'l may be your ex, but i'm better than your next

Grejen är den att jag är inte arg, ledsen eller något. Mest förvånad över hur man kan vara så äckligt falsk som människa? Men what comes around, goes around ;) Det är bara en tidsfråga, jag har varit där själv så jag vet, jag kommer vara lycklig den dagen. Den som skrattar bäst, skrattar sist var det någon som sa va? :) Gillert!


Väntar på petra, hon är dryg.
Kom in ett pratkvarn till henne sju imorse som inte kunde sluta prata (vilket gör mig på dåligt humör när jag är trött), så jag sket i att försöka sova, skjusade petrus till chansen, sen hem & gick promenad med elvisa. Var ju meningen att jag skulle till bergström & steka, men somnade om !! :/ Drit. Ska ringa han strax..


Ha en bra dag, mina vänner.


Det kommer ikapp, vare sig man vill eller inte.

Känns som saker och ting börjar ordna upp sig, på ett eller annat sätt. Jag rensar ur saker ur mitt liv, sånt som jag trodde var värt någonting men som visade sig inte vara det. Jag går tillbaka till sånt som jag har lagt åt sidan, eller som har försvunnit längre ifrån mig och försöker lägga min energi på det som är viktigt för mig och som jag vet är äkta.
Det har varit för mycket falskhet, lögner & skitprat från alla håll och kanter, jag vill inte ha något med det att göra något mer. Jag påstår inte att jag är någon ängel, för det är jag absolut inte men när vänner man trodde var ärliga, och äkta, pratar skit bakom ryggen, om mig, om andra och spelar på något äckligt spel när man väl står framför ögonen med dom och tycker man var världens bästa, då, när dörren stängs är man inte värd skiten under skorna längre. Vet inte om jag ska vara ledsen längre, men besviken är jag. Antingen är jag för godtrogen, eller helt enkelt blåst. Men allting slår alltid tillbaka och det hoppas jag att det gör, när väl den dagen kommer och personer står ensamma, grundar sina val och handlingar, kommer inte jag stå kvar. Jag kan ta mycket, förlåta till en viss gräns, men inte det här. Hade saker och ting varit annorlunda, om inte folk levde i en fantasivärld, hade jag tänkt annorlunda också.


Förövrigt är jag hemma hos petra nu, det är verkligen en fin människa :) Hon ser på TV & jag sitter här, lyssnar på musik och funderar :) Har varit hos mamma några dagar, skulle ha stannat mycket längre, men var tvungen och åka hem och fixa massa saker, men snart är jag tillbaka igen och då blir det förmodligen att börja jobba där, om jag inte lyckas få i norge som jag vill ha helst av allt, men jag söker & ska ringa imorgon igen :)

Har varit hemma hos emily idag, druckit kaffe & pratat :) Var för längesen, får bli snart igen. Har saknat dig!


Får bli duschen nu, hej så länge :)


8 juni

Godmorgon! Eller det skulle jag ha sagt för ett tag sen, men inte haft ork att skriva ett inlägg förens nu ;)
Jämt varit ute på promenad med elvis. Väntar på att Petra ska bli klar med tvätten, så ska vi åka & söka jobb, är sent ute så jag hoppas på det bästa! Ger mig inte förens jag har ett jobb.
Annars händer det inte speciellt mycket idag, ska äta mat snart.. jag äter som aldrig förr nu för tiden?! Petra tycker jag är som en flodhäst ;D haha!

Ha en bra dag !



Fin bild jag tog va höhö ;D

Idioter?

Mitt humör pendlar som aldrig förr, just nu är jag riktigt förbannad, fast ändå inte det heller, mest besviken? Sårad?
Så nu ska jag ta tag i saken, istället för att sitta här och bli mer arg.
Förstår inte hur folk kan bete sig, försvann folkvettet och ärligheten? Vart är moralen och ryggraden i folk?

Bon jovi & kaffe

Vi somnade sent, nästan intill i morse men vi kom upp vid halv 11 iallafall :) blev lite stressigt & så, menmen. Sånt som händer. Ska ringa samtal nu & fixa ..
Sen vänta på att Petra kommer hem från torsby så ska vi leka! <3 :) Får se vad dagen har att erbjuda, ska till Annelie och hämta mina kläder iallafall och Petras tröja, så det är gjort ;)
& träffa jossä kanske efter hon slutat jobbet :)

Ha de bra så länge!


Funderingar.

Sitter hemma hos petrus, vi kan inte sova.. funderar gör jag också. Inte så mycket att fundera på egentligen, bara att konsatera att det är ett tragiskt misstag, ja faktiskt så är det så. Synd att säga kanske, men det är inte förens man är utanför situationen som man kan se klart och tydligt, och jag önskar jag kunde se allt det jag ser nu, då. Jag hade gjort saker annorlunda och följt det som var äkta. Spelar ingen roll hur det är nu egentligen ändå, jag vet vad jag vet, och jag vet vad jag känner. Det är det som räknas. Jag har 'det', så kommer det alltid att vara.
Ingen som kanske förstår vad jag menar, kvittar. Vill bara skriva av mig.

Helgen har varit värd, vart hos mamma hela helgen tills idag, eller igår blir det väl :) Bara massa mys, promenader, film mm. Hemvägen körde jag och petra givetvis vilse, det gör vi alltid när vi är ute och åker långt! :D
Men vi kom hem iallafall, hehe.


Ska upp om några timmar, ringa samtal mm. Så jag lär ju sova snart :) ska äta glass med jossä imorgon också hoppas jag :)


En puss till dom äkta, ni är guld.
& tack petrus för dom här dagarna, du är underbar! :*


Örebro

Fick impulsfall och drog hit igår, jag och petra :) Elvis följde också med :) <3
Har stekt hela dagen, umgåtts med familjen mm. Så kom mormor förut också, hon fyller år idag så vi har firat henne. Snart ska vi dra till någon sjö här, mysigt.

Mår verkligen bra när jag är här, inte alls samma sak som när jag är hemma i Sunne :)
Åker hem på söndag igen blir det nog, men sen ska jag hit om en vecka igen typ.

Jobb på g i norge också förhoppnings också.. sa ju upp mig från viasat ;D fast det var en skitbra chef mm, så näej.. Hehe!

Återkommer senare ikväll :) Pyss på er!





Bju'r på den ^^


RSS 2.0